Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

  • Gildenveld 3
    3892 DC Zeewolde

  • Ma t/m vr
    9:00 tot 17:00 uur

Onze partners

Partnerleveranciers

Leveranciers die toegelaten worden tot het inkoopcollectief hebben zich aantoonbaar bewezen op de kwaliteit van hun prestaties. Daarnaast bent u met de leveranciers in het inkoopcollectief verzekerd van de scherpste condities in de markt.

De Onderwijs Inkoop Groep vraagt van de deelnemende leveranciers geen enkele financiële of materiële vergoeding. Daarnaast bent u op geen enkele wijze verplicht om gebruik te maken van de diensten van onze collectiefpartners.
Onderwijs Inkoop Groep & Renewi

Belangen behartigen

De Onderwijs Inkoop Groep behartigt enkel en alleen het belang van de aangesloten scholen, wat inhoudt dat wij besparingen realiseren met gelijkblijvende of betere kwaliteit, die direct ten goede komen aan het primaire onderwijsproces.

Kopieerapparatuur

Canon
Canon biedt een On-premises softwareoplossing voor het beheer van al uw print- en scanworkflows en apparaten.
ISO groep creëert een omgeving waarin u zorgeloos kunt werken, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving.
Sharp ontwikkelt al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen die de samenleving en het bedrijfsleven ten goede komen.
Logo Konica Minolta
Met meer dan 140 jaar ervaring in kantooroplossingen, IT-diensten en professioneel drukwerk is Konica een slimme zakenpartner.
Toshiba logo
Toshiba overstijgt bedrijfs-, industrie- en regiogrenzen om nieuwe kansen en waarden te creëren voor klanten en de maatschappij.

Afvalverwerking

Logo Renewi
Renewi streeft ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor de belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders.
Remondis is een goede partner in het managen van afvalstromen door de integrale aanpak van advisering, afvalinzameling, transport en recycling.
Logo GP Groot
Met zo’n 900 collega’s werkt GP Groot in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Hierbij werkt GP aan het doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst.
NNRD logo
NNRD is een afvalinzamelaar die denkt in kansen, continu op zoek is naar duurzame oplossingen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid.
Logo van Happen Containers
Op weg naar een circulaire economie bekijkt Van Happen de hele keten van productie tot het stadium van weggooien. Van Happen gaat graag de uitdaging aan om de materialen die u niet meer nodig heeft waardevoller te maken.

Sanitair

Vendor's ultieme doel is van elk toiletbezoek een happy moment maken. Vendor vindt dat iedereen op elk moment een toiletbezoek als ontspannen en prettig moet kunnen ervaren.
Logo Burgman
Burgman is een totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Een vanuit huis gestart familiebedrijf (1992) naar een familiebedrijf met landelijke dekking en samenwerking met partners in België. Met een groeiend team van enthousiaste medewerkers met een passie voor hygiëne.
Saniq logo
Saniq richt uw toiletten compleet en nieuw in, wat zorgt voor een goede en verzorgde indruk naar zowel klanten als personeel. Bijna alle services en producten zijn zo ontworpen en gemaakt dat u er geen omkijken naar heeft.

LED verlichting

logo saled
Saled is leverancier van hoogwaardige professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. De LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie.

Bedrijfshulpverlening

Trigion
Trigion creëert veiligheid; hiermee levert zij een belangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is.
Logo G4S
G4S hanteert drie kernwaarden: integriteit & respect, veiligheid & de beste service en innovatie & techniek. G4S investeert in technologische ontwikkelingen en een excellente dienstverlening.

Beveiliging

Centraal Beveiligings Orgaan
CBO Security staat voor Centraal Beveiligings Orgaan (CBO) en is een intermediair op het gebied van beveiligings- en beveiliging gerelateerde diensten. Vanuit een regiefunctie voert CBO haar dienstverlening uit met 80 partnerbedrijven in heel Nederland.
Trigion
Trigion creëert veiligheid; hiermee levert zij een belangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is.
Logo Securitas
Securitas, als beveiligingspartner, ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving.
MPL logo
MPL Alarm & Communicatie Centrale is een door het ministerie van Justitie en Veiligheid goedgekeurde Particuliere Alarm Centrale ( PAC 115). De Alarm & Communicatie Centrale draagt zorg voor een professionele manier voor het verwerken van alle alarmmeldingen.
Chubb
Met de beveiligingsoplossingen van Chubb kunt u calamiteiten voorkomen, detecteren en hulpdiensten inschakelen als dit nodig is. Ook kunnen ze ingezet worden om uw bedrijfsproces te optimaliseren, uw omzet te vergroten en/of uw bedrijfskosten te reduceren.
Cruon logo
Cruon ontzorgt u op alles wat er komt kijken bij de beveiliging, zodat u zich kunt bezighouden wat u het liefst doet: ondernemen. Cruon verzorgt de beveiliging van lokale bedrijven, werkt samen met grote spelers en hanteert een persoonlijke benadering.
Logo G4S
G4S hanteert drie kernwaarden: integriteit & respect, veiligheid & de beste service en innovatie & techniek. G4S investeert in technologische ontwikkelingen en een excellente dienstverlening.

Alarmcentrale

MPL logo
MPL Alarm & Communicatie Centrale is een door het ministerie van Justitie en Veiligheid goedgekeurde Particuliere Alarm Centrale ( PAC 115). De Alarm & Communicatie Centrale draagt zorg voor een professionele manier voor het verwerken van alle alarmmeldingen.
Logo Securitas
Securitas als beveiligingspartner niet achter. Securitas, als beveiligingspartner, ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving.

Brandbeveiliging en noodverlichting

Chubb
Met de beveiligingsoplossingen van Chubb kunt u calamiteiten voorkomen, detecteren en hulpdiensten inschakelen als dit nodig is. Ook kunnen ze ingezet worden om uw bedrijfsproces te optimaliseren, uw omzet te vergroten en/of uw bedrijfskosten te reduceren.
Logo Flame control
Flame Control is een service en onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in brandbeveiliging. Zij vindt het belangrijk dat u kan bezuinigen op kosten zonder dat daarbij wordt gekort op de kwaliteit van de service en het onderhoud.

Speelpleinen, speellokalen en gymzalen

Bosan ontwikkelt en produceert sportinstallaties en sporttoestellen voor bewegingsonderwijs en (top)sport in binnensportaccommodaties. Daarnaast richten we deze accommodaties volledig in met onze producten.
Kinderen veilig laten spelen is onze specialiteit. Repcon kan periodiek worden ingeschakeld voor inspecties, onderhoud en reparaties van al uw speelobjecten en geeft u altijd een objectief en eerlijk advies. Ook voor de installatie van speeltoestellen en het aanbrengen van valondergronden ben u bij ons aan het juiste adres.
Schilte is een Nederlandse meubelfabriek die sinds 1858 bestaat. Een oer-Hollands familiebedrijf, gespecialiseerd in het inrichten van kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs.
Jeka Service is producent en leverancier van sporttoestellen, speeltoestellen en sport- en spelmaterialen. Wij hebben het gehele ontwerp- en productieproces in eigen beheer, waardoor wij kunnen staan voor hoge kwaliteit, lange levensduur en professioneel onderhoud.

Payroll

Payroll specialisten
Op basis van de kennis en jarenlange ervaring, aangevuld met alle expertise die Personeel Specialisten via haar klanten opdoet, heeft zij alle diensten in huis om u compleet te ontzorgen op het gebied van je personeel.

Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries biedt optimale hygiëne en diverse additionele werkzaamheden aan o.a. kantoren, openbare gebouwen, scholen en industriële ruimtes.
Keus schoonmaak en diensten
Schoon! Dát is onze missie. Of het nu gaat om een werkomgeving, een voorgevel, ramen of vloeren…Het moet schoon zijn. Dat willen we bereiken met een kwalitatief hoogwaardige facilitaire dienstverlening die goed is voor mens en omgeving.
M.B. Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten kenmerkt zich als een regionaal schoonmaakbedrijf dat kennis en expertise bundelt in alle diensten op het gebied van schoonmaak die het haar klanten kan aanbieden.
Wij kunnen snel inspelen op jouw behoeftes en wensen. Wij denken graag met je mee en staan bij onverwachte situaties direct voor je klaar. Daarmee bedoelen we dus ook letterlijk direct: 24 uur per dag en 7 dagen per week.
MKB Schoon! staat voor kwaliteit zoals u dit verwacht. Elke opdrachtgever heeft zijn specifieke wensen en het is aan ons om hierop in te spelen. Door de flexibiliteit, de service gerichte instelling en de zeer korte lijnen (geen lijnen) weten wij altijd wat er bij u speelt.
Het familiebedrijf Mommers Schoonmaak is sinds 1949 een vertrouwde naam in de schoonmaakwereld. Wij zijn een graag geziene partner van vele kleine en grote opdrachtgevers. Ruim 230 gemotiveerde medewerkers steken dagelijks de handen uit de mouwen bij meer dan 250 projecten in Groot Rotterdam
Al 40 jaar staat Nederrijn Schoonmaak voor gewoon schoon. Door korte communicatielijnen zijn wij intensief betrokken bij onze medewerkers en klanten. Woorden als dichtbij, gewoon bijzonder en beweging passen bij ons.
Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak-, catering- en facilitaire services met een sterk regionaal karakter. Visschedijk staat met de beste medewerkers dagelijks garant voor een prettige, schone en smaakvolle (werk)omgeving.

Energie

'Geef Scholen Energie' realiseert scherpe collectieve energietarieven voor uw school en onze huidige 400+ deelnemers. Proactief ieder jaar weer, zonder jaarlijks over te stappen.

Papier

Canon
Door voor Canon te kiezen, heeft u de garantie dat uw papier probleemloos op elke printer of copier verwerkt wordt en ook nog eens super scherp geprijsd is.
Scheepstra Drachten logo
Scheepstra Drachten doet wat het belooft. De organisatie levert volgens afspraak waar en wanneer u wilt. Persoonlijk contact en korte lijnen zijn belangrijk en staan daarom voorop.

Administratiekantoor

Concent logo
Concent is een administratie- en advieskantoor en verricht primair diensten voor onderwijsinstellingen. Zij biedt een totaalproduct van administratie tot advies.
Logo Qualiant
Qualiant is actief als administratief dienstverlener voor het primair-en voortgezet onderwijs en voor samenwerkingsverbanden. Zij is onderscheidend door de innovatieve kijk op informatievoorziening en ICT.

Arbodienstverlening

Arboanders-logo
ArboAnders is een nuchtere arbodienst met een andere aanpak. De organisatie gelooft er in dat als je samenwerkt, het ook samen werkt.

Wij staan altijd voor u klaar

Wij staan altijd voor u klaar

Stel ons uw vraag en ontvang snel een antwoord
Stel ons uw vraag en ontvang snel een antwoord
Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

  • Je krijgt binnen 1 werkdag een eerste reactie en meestal weet je binnen hetzelfde termijn ook of een kennismaking gepland gaat worden.
  • We nemen de tijd voor je tijdens de kennismaking. Van werk veranderen is niet zo maar iets. Toch?